Copy code to clipboard

Un alt sezon s-a încheiat și nu putem decât să exclamăm: „Doamne, cât ești de credincios!” În luna septembrie se împlinesc 8 ani de când această lucrare a Casei de Rugăciune a început să ia ființă în Timișoara și putem spune fără șovăială că în toți acești ani Domnul ne-a purtat pe brațul Lui și avem încredințarea că încă mai vrea să ne poarte. Suntem mai mult decât mulțumitori pentru provizia Lui supranaturală pe toate planurile; nu doar că am experimentat binecuvântarea Lui pe plan material – felul în care a mișcat inima oamenilor să susțină practic această lucrare, ci El a fost credincios să aducă în mijlocul nostru voluntari, oameni cu inimă pentru închinare, rugăciune, slujire și să ne asigure revelație, călăuzire și direcție.

Vrem să vă spunem tuturor celor care ați investit în orice fel, pe orice plan, în Casa de Rugăciune, voluntarilor, celor care ați venit constant sau periodic în mijlocul nostru, celor care ne-ați urmărit online și ne-ați încurajat, celor care vă rugați pentru noi, celor care iubiți Casa de Rugăciune un „Mulțumim!” plin de recunoștință. Suntem conștienți că de multe ori „ați pus umărul” împreună cu noi și, poate fără ca noi să știm, în nenumărate rânduri ne-ați asigurat spatele.

Pentru perioada care urmează, Casa de Rugăciune va intra în vacanță, însă din luna septembrie ne vom relua activitatea. Cu mai multe detalii despre data exactă vom reveni la începutul lunii septembrie.

Prieteni ai Casei de Rugăciune, fiți încurajați că nimic din ce ați investit nu s-a pierdut și pe deplin încredințați că Tatăl nostru care este în ascuns chiar vede în ascuns și vă va răsplăti.

Ne revedem după vacanță. În același loc, cu forțe proaspete. Pentru că Isus este vrednic!