Copy code to clipboard

Dragi prieteni ai Casei Internaționale de Rugăciune din Timișoara, dragi frați și surori în Cristos, vă informăm cu bucurie și așteptare în suflet că astăzi intrăm oficial în cel de al 8-lea sezon de când ne-am început activitatea.

Nu vrem să ne avântăm în noul sezon fără să fim mulțumitori pentru credincioșia lui Dumnezeu față de această lucrare. Casa de Rugăciune din Timișoara și-a început activitatea în cea de-a doua jumătate a anului 2011 și cu ajutorul lui Dumnezeu, continuă încă să funcționeze. Isus a spus: „Casa Mea se va chema o casă de rugăciune pentru toate neamurile.” (Marcu 11:17), iar acest cuvânt ne însuflețește să continuăm în chemarea pe care Dumnezeu ne-a dat-o, alături de revelația vredniciei lui Isus și de faptul că El va reveni curând.

Ani de-a rândul am putut vedea credincioșia lui Dumnezeu și în felul în care a adus în mijlocul nostru diferiți oameni care să slujească împreună cu noi, chiar și numai pentru un sezon. El este Cel care a mișcat și continua să miște inima credincioșilor să ni se alăture: închinători, muzicieni, mijlocitori și frați de-ai noștri care să slujească în orice loc a fost nevoie. Nu este despre noi, ci despre cât de vrednic este Dumnezeu, de-aceea spunem: toată gloria să-I fie dată Lui!

Activitate

Sezonul 2017-2018 a fost unul bogat în evenimente pentru noi.

În primul rând, la sfârșitul anului 2017, trupa Ihop-Tm (trupa principal de închinare a Casei de Rugăciune) a lansat cel de-al doilea album, „Mai aproape”, eveniment urmat îndeaproape de conferința anuală „UnLucru” (28 decembrie 2017-1 ianuarie 2018), în cadrul căreia avem încredințarea că Dumnezeu a lucrat cu putere, vizibil și în taină, atingând și întâlnind inimi în mod personal.

Lunile februarie și martie au fost marcate de organizarea unor seri de închinare în diferite orașe din țară, intenționate nu pentru promovarea albumului Ihop-Tm, ci mai degrabă ca oportunități pentru credincioșii din aceste orașe să vină împreună și să I se închine lui Dumnezeu. Acestea s-au desfășurat astfel:  

  • 23-25 februarie – Cluj Napoca, Baia Mare și Arad
  • 3 martie – Timișoara
  • 9-11 martie – Alba Iulia, București, Brașov

Apoi, în lunile care au urmat, am participat și investit în diferite conferințe din țară și din afară:

– Conferința „Fascinat”, București, 3-5 mai

– Conferința care a avut-o ca invitată pe Heidi Baker, domeniul Lupaș, Arad, 24-25 mai

– Conferința „UnLucru Austria” –  „Ape adânci”, 31 mai-2 iunie

– Tabăra „Cristos pentru România”, domeniul Lupaș, Arad, 23-26 iulie

 

Resurse

Vrem ca slujirea noastră în și din Casa de Rugăciune să fie o binecuvântare pentru dumneavoastră, de-aceea vă punem la dispoziție resursele de care dispunem, în speranța că vă vor încuraja și întări inima:

 

Nu în ultimul rând vrem să mulțumim tuturor celor care au investit din orice punct de vedere în Casa de Rugăciune. Vrem să vă amintim că Dumnezeu vede și nu va lăsa nerăsplătită dărnicia și susținerea dumneavoastră în rugăciune. Ne-ați făcut parte de o mare binecuvântare și în același timp faceți posibilă continuarea activității noastre. Mulțumim!

Vă invităm să vă alăturați nouă în acest sezon care ne stă înainte, fie că ne vizitați fizic la adresa Splaiul Tudor Vladimirescu, 16A, fie că ne urmăriți virtual. Dumnezeu să vă binecuvânteze!