stampila-ihop-200px

IHOP-TM | viziune - fundamente

În Casa de Rugăciune noi suntem onorați și privilegiați să fim parte a mișcării globale de rugăciune zidind-o prin aportul nostru zilnic aici în Timișoara. Ne rugăm pentru oprirea avorturilor și traficului uman în România, zidirea Bisericii lui Cristos în revelație și umblare cu Domnul, trezire spirituală în țara noastră, răspândirea focului evanghelistic printre studenți. Mijlocim pentru poporul Israel și binecuvântăm guvernanții României.

Revelaţia mijlocirii

Dumnezeu a ales mijlocirea ca şi cale fundamentală prin care El îţi manifestă guvernarea (puterea) prin Isus şi oamenii Săi, acum şi pentru totdeauna. Această alegere arată maiestatea şi taina relaţionată mijlocirii. Maiestatea ei se vede cel mai bine în funcţia de mijlocitor a lui Isus.

Taina mijlocirii: principiul primar al mijlociri este simplu: noi Îi spunem lui Dumnezeu ceea ce El ne spune nouă să Îi spunem ca şi mijloc prin care puterea lui este declanşată. Taina ei constă în „slăbiciune", simplitate, umilinţă şi accesibilitate, aspecte la îndemâna tuturor. În ciuda acestor aspecte, are un impact mare asupra noastră în timp ce ne atrage în intimitate cu inima lui Dumnezeu şi ne uneşte cu oamenii lui Dumnezeu, ne transformă şi antrenează pentru a funcţiona în guvernarea Sa în timp ce împărăţim în parteneriat cu Isus.

Descarcă acest articol