stampila-ihop-200px

IHOP-TM | viziune - fundamente

În Casa de Rugăciune noi suntem onorați și privilegiați să fim parte a mișcării globale de rugăciune zidind-o prin aportul nostru zilnic aici în Timișoara. Ne rugăm pentru oprirea avorturilor și traficului uman în România, zidirea Bisericii lui Cristos în revelație și umblare cu Domnul, trezire spirituală în țara noastră, răspândirea focului evanghelistic printre studenți. Mijlocim pentru poporul Israel și binecuvântăm guvernanții României.

Casa de Rugăciune: identitatea noastră veşnică

Noi am fost creaţi să interacţionăm profund cu inima Lui Dumnezeu. Dumnezeu vorbeşte şi ne mişcă inimile. Apoi noi vorbim şi mişcăm inima Lui. Rezultatul este că resursele Lui Dumnezeu sunt eliberate în domeniul natural. Resursele Lui includ înţelepciune (idei creative), unitate, bani, impact, râvnă pentru dreptate etc.

Descarcă acest articol

David şi închinarea cerească

A venit o vreme în viaţa lui David când acest om pasionat pentru lucrurile lui Dumnezeu a făcut o juruinţă cu mare impact pentru omenire: aceea de a-şi dedica viaţa zidirii unei locuinţe pentru Dumnezeu. O locuință pentru Cel Preaînalt nu este doar o idee extravagantă, ci reprezintă un loc în care prezenţa lui Dumnezeu se manifestă într-o măsură neobişnuită, într-o anumită locaţie pe pământ. Putem afirma că lucrarea vieţii lui David a fost aceea de a aşeza o locuinţă pentru Dumnezeu, la Ierusalim, în timpul generaţiei sale. Psalmul 132, versetele 1-8 ne descoperă anumite aspecte în legătură cu aceasta:

Continue Reading

Revelaţia mijlocirii

Dumnezeu a ales mijlocirea ca şi cale fundamentală prin care El îţi manifestă guvernarea (puterea) prin Isus şi oamenii Săi, acum şi pentru totdeauna. Această alegere arată maiestatea şi taina relaţionată mijlocirii. Maiestatea ei se vede cel mai bine în funcţia de mijlocitor a lui Isus.

Taina mijlocirii: principiul primar al mijlociri este simplu: noi Îi spunem lui Dumnezeu ceea ce El ne spune nouă să Îi spunem ca şi mijloc prin care puterea lui este declanşată. Taina ei constă în „slăbiciune", simplitate, umilinţă şi accesibilitate, aspecte la îndemâna tuturor. În ciuda acestor aspecte, are un impact mare asupra noastră în timp ce ne atrage în intimitate cu inima lui Dumnezeu şi ne uneşte cu oamenii lui Dumnezeu, ne transformă şi antrenează pentru a funcţiona în guvernarea Sa în timp ce împărăţim în parteneriat cu Isus.

Descarcă acest articol

Închinare pe pământ la fel ca şi în ceruri: revelaţia lui David privind închinarea

Când era tânăr, David a făcut un jurămant sacru şi anume acela de a-şi dedica întreaga viaţă ca să găsească un loc bun de locuit sau un loc de odihnă pentru Dumnezeu. Cu alte cuvinte, un loc în care Dumnezeu Îsi poate manifesta prezenţa într-o măsură neobişnuită. Munca de o viaţă a lui David a fost aceea de a așeza în Ierusalim, în generaţia sa, un loc special pentru Dumnezeu.

Descarcă acest articol

Scurt istoric al mișcării de rugăciune neîntreruptă

Cortul lui David

Rugăciunea este cea mai puternică armă pe care creştinul o poate avea. Aceste cuvinte sunt confirmate atât de Scriptură, cât şi de istoriile personale ale oamenilor care au refuzat să păstreze rugăciunea pe un raft prăfuit a vieţii. Nu este vorba doar despre armă ca atare, ci mai ales despre faptul că rugăciunea poate stârni inima lui Dumnezeu pentru a-şi grăbi lucrarea pe pământ (Luca 18, pilda judecătorului nedrept).

Continue Reading

  • 1
  • 2