Zidirea Casei de Rugăciune

Ziditorii Casei de Rugăciune sunt oameni care se consideră parte a mișcării globale de rugăciune prin susținerea lor. Ziditorii se dedică să dăruiască în mod regulat Casei de Rugăciune în vederea slujirii Domnului și a oamenilor Săi. Dacă dorești să devii un Ziditor al Casei de Rugăciune, poți face acest lucru dăruind regulat, o sumă specifică de bani pe care tu o decizi sau poți alege unul dintre grupurile de ziditori care deja există.

Grupuri de ziditori (click pe titluri pentru detalii)

Ziditorul Pasionat

25 lei/lună/1 an

Văduva sărmană din Luca 21 dăruiește cu o inimă pasionată. Valorile sunt răsturnate. Ceea ce pentru om pare puțin, Dumnezeu apreciază diferit. Nu conta faptul că rămâne cu nimic. Nu conta faptul că alți oameni ar vedea că dă puțin. Văduva pasionată își aduce darul înaintea Domnului ca închinare. Cu o sumă de 25 lei pe lună timp de un an poți face o diferență semnificativă. Căutăm cel puțin 100 de inimi pasionate în următoarele 12 luni care să-și dedica acest dar Domnului în vederea zidirii lucrării Sale.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ziditorul Dedicat

50 lei/lună/1 an.

Dumnezeu Își cheamă poporul în Exod 25 să aducă un dar, din toată inima pentru zidirea unui sanctuar în care El să vină, în mijlocul poporului. Ca și răspuns, oamenii dăruiesc cu dedicare, cu tragere de inimă și cu bucurie. Ca și Ziditor Dedicat vei dărui 50 de lei/lună timp de 1 an.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ziditorul Generos

100 lei/lună/1 an.

Printre cei care au contribuit la zidirea financiară a Bisericii Primare și ajutorarea fraților s-a regăsit și Barnaba, fiul mângâierii. Acest om deosebit a vândut din posesiunile sale pentru a dărui cu generozitate (Fapte 4:36-37). Ca Ziditor Generos vei dărui 100 lei/lună/1 an.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ziditorul Jertfitor

500 lei/lună/6 luni.

Maria din Betania (Ioan 12.1-8) se apropie de Domnul Isus și „irosește" la picioarele lui un ulei de mare preț, în dedicarea ei față de Domnul nostru. Chiar dacă oamenii au luat-o în derâdere, darul ei a fost o jertfă a devotamentului și a fost primită de Isus. Asemenea Marei, poți zidi cu dedicare Casa de Rugăciune printr-un dar de 500 lei/lună timp de 6 luni.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ziditorul Extravagant

1000 lei/lună/6 luni.

Despre el Biblia spune că râvna pentru Casa Domnului îl mistuia. El mărturisește faptul că a depus eforturi mari pentru a dărui extravagant materiale de mare valoare pentru construirea Templului (1 Cronici 22, 6-7; 29.1-9). În generozitatea lui, David afirmă faptul că nu aduce o jertfă care să nu-l coste. Zidește extravagant printr-un dar de 1000 lei/lună timp de 6 luni.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Lucrarea rugăciunii și închinării neîncetate își are rădăcinile în închinarea cerească, din jurul tronului lui Dumnezeu (Apocalipsa 4:8-11, 5:8-10, 12), ecoul ei regăsindu-se în cererea din rugăciunea Tatăl Nostru – „facă-se voia Ta precum în cer așa și pe pământ" (Matei 6:10). Inima lui Dumnezeu este ca ceea ce se petrece neîncetat în cer să se oglindească pe pământ.

În Casa de Rugăciune Internațională Timișoara (IHOP-TM) suntem onorați și privilegiați să ne împlinim chemarea de-a continua zidirea acestei lucrări, adorându-L neîntrerupt pe Isus și conlucrând în mijlocire în vederea împlinirii dreptății și îndurării divine.

Prin susținerea ta, Casa de Rugăciune este zidită astfel:

  1. dezvoltarea unui mediu de închinare și rugăciune neîntreruptă (24/7) prin susținerea financiară a închinătorilor și mijlocitorilor care contribuie direct în această lucrare;
  2. organizarea de conferințe având central tema pasiunii pentru Dumnezeu, rugăciunea și închinarea neîntreruptă, precum și impactul în mijlocul acestei generații;
  3. facilitarea realizării de resurse gratuite pentru echiparea celor care intră în contact cu lucrarea casei de rugăciune;
  4. răspândirea viziunii și activității Casei de Rugăciune în România și națiunile lumii prin intermediul web-streaming-ului și îmbunătățirii acestuia;
  5. echiparea altor închinători și mijlocitori în atmosfera Casei de Rugăciune pentru a zidi la rândul lor asemenea lucrări în România și printre națiunile lumii;

Ca și Ziditor al Casei de Rugăciune, te alături echipei IHOP-TM în vederea împlinirii acestei viziuni sfinte. Isus este vrednic să ne închinăm Lui neîncetat!